Mød os

Kalundborg Teknik butikken

Velkommen til kalundborg Teknik

Kalundborg Teknik er en virksomhed, skabt på fundamentet af mange års viden, erfaringer og branchekendskab. Vi betjener både private og erhvervs kunder. Vores butik ligger centralt placeret på hjørnet af det gamle Carmen, i Kalundborg by.
Hos Kalundborg Teknik kan du råd og vejledning hvad enten det drejer sig om køb af nyt eller brugt, eller det blot er en forespørgsel, ja så står vi klar til at hjælpe. Vi sætter nemlig vores service over for vores kunder højt og gør vores bedste for at opfylde og løse netop dit behov.
Vi sælger alt inde for skov, have og park materiel, lige fra grensakse, plæneklippere, hækkeklippere, haveredskaber, ATVér og tilbehør til handsker, sokker og personlige værnemidler. Derudover har vi et stort udvalg i arbejds og sikkerhedsbeklædning samt fodtøj, ligesom vi også har fritid/jagt beklædning.
Vores værksted åbner kl. 7.00 hvorved du kan så repareret/serviceret dit materiel allerede fra morgenstunden.

Kalundborg Teknik er ejet og ledet af Jens Søndergård Jensen. Han har i mange år arbejdet i den grønne sektor og er uddannet mekaniker. Denne kombination gør, at du kan være tryg ved hans rådgivning og service, hvad enten det drejer sig om en plæneklipper, en ATV eller noget helt tredje.

I butikken og til de administrative opgaver finder du Heidi Faigh Graversen, der er handelsuddannet indefor indkøb og lager. Hun kommer fra en stilling hos Dansk Skovkontor i Sorø og har mere end 10 års erfaring med salg, indkøb og vejledning inde for det grønne område.

På vores værksted finder du kun uddannet fagpersonale og derfor er din/dine maskiner i gode hænder hos os. Vi sætter kvalitet og tilfredse kunder i højsæde og anvender kun reservedele af høj kvalitet.

Kort fortalt er Kalundborg en virksomhed der favner bredt. Vi sælger alt lige fra møtrikker til ATVér og havetraktorer. Ud over dette er vi også tøj leverandør til eksempelvis Kalundborg Kommune og JN Handel og vi servicere/reparerer maskiner for mange firmaer i lokalområdet, som boligselskaber, kirkegårde, entreprenører, skoler mf.

Du kan være tryg ved vores rådgivning og service, hvad enten det er i butikken eller på værkstedet. Vi glæder os til at møde dig.

Vores team

jenssondergaardJens Søndergaard

er uddannet automekaniker og har repareret og serviceret alle former for motoriseret materiel. Jens ved om nogen, hvordan man får tingene til at køre, selv når det hele ser umuligt ud. Derfor ved han hvilke produkter og materiel, som er værd at investere sine penge i. Jens har haft eget firma inden for den grønne sektor siden 1995 og har derfor en stor viden og mange erfaringer både om brug, reparation, servicering af materiel til anlæg og vedligeholdelse af grønne arealer.

profil_billede_-_kopiHeidi Faigh Graversen

er vores ansigt udad til når du kommer ind i vores butik. Heidi kommer fra en stilling hos Dansk Skov Kontor, hvor hun har været i otte år og har derfra opnået stor erfaring inde for denne branche, herunder arbejds- og sikkerhedsbeklædning, klatreudstyr og med meget mere. Heidi er uddannet handelsassistent inden for indkøb og logistik. Udover at passe og betjene kunder i butikken, varetager Heidi også vores administrative opgaver, indkøb, markedsføring og vores webshop Katek.dk. Med andre ord er Heidi omdrejningspunktet for mange af vores aktiviteter.

Vores produkter

Kalundborg Teknik forhandler kun produkter, hvor prisen står mål med kvaliteten. Vores store sortiment, som opfylder alle behov, fra den lille have til det store parkanlæg og skove gør, at du let kan finde netop det produkt der gør dit arbejde lettere.

Vi  giver dig også en vejledning oveni, som betyder, at din beslutning bliver truffet på et solidt grundlag og ikke bliver et impulskøb.

Det har vi

I vores webshop kan du se, hvilke produkter og løsninger vi tilbyder. Men du kan også her danne dig et overblik, før du går videre til webshoppen:

  • ATV / UTV
  • Plæneklippere
  • Havetraktorer
  • Håndholdte maskiner
  • Fræsere
  • Flishuggere og kompostkværne
  • Vintermateriel
  • Skovmateriel
  • Professionelle traktorer
  • Beklædning og tilbehør

Vores referencer

Ud over vores mange private kunder, servicerer og leverer vi maskiner og materiel til entreprenører, gartnere, virksomheder, kirker, boligforeninger, kommuner og mange andre. Vi sætter en ære i at servicere alle typer af kunder – store som små – med samme høje kvalitet.

Kunderne siger

“Jeg skulle egentlig bare have en ny plæneklipper, men med rigtig god rådgivning blev jeg overbevist om at en robotklipper var det bedste for mig selvom jeg er en frisk pensionist. Nu nyder jeg 800m2 nyklippet græsplæne – hverdag!” INGER DELEURAN

“Kalundborg Teknik har nu gennem længere tid både leveret og serviceret en stor del af vores materiel. Altid både til et tilfredsstillende resultat og konkurrencedygtig pris…” HEDE DANMARK