Profil

Kalundborg Teknik butikken

Velkommen til Kalundborg Maskinservice

Kalundborg Maskinservice er en virksomhed, skabt på fundamentet af mange års viden, erfaringer og branchekendskab. Vi betjener erhverv-, offentlige- og private kunder. Virksomheden er beliggende centralt i Kalundborg by, med gode tilkørselsforhold,
Hos Kalundborg Maskinservice får du råd og vejledning hvad enten det drejer sig om reparation, service eller køb af materiel, så står vi klar til at hjælpe. Vi sætter service over for vores kunder højt og gør vores bedste for at opfylde og løse netop jeres behov.

Kalundborg Maskinservice er ejet og ledet af Jens Søndergård Jensen. Han har i mange år arbejdet i den grønne sektor og er uddannet mekaniker. Denne kombination gør, at du kan være tryg ved hans rådgivning.
På vores værksted finder du kun uddannet fagpersonale, der kan mere end blot udskifte reservedele, og anvender kun reservedele af høj kvalitet, der sætter kvalitet og tilfredse kunder i højsædet
Du kan være tryg ved vores rådgivning og service.
Vi glæder os til at møde dig.

Vores team

jenssondergaardJens Søndergård

er uddannet automekaniker og har repareret og serviceret alle former for motoriseret materiel. Jens ved om nogen, hvordan man får tingene til at køre, selv når det hele ser umuligt ud. Derfor ved han hvilke produkter og materiel, som er værd at investere sine penge i. Jens har haft eget firma inden for den grønne sektor siden 1995 og har derfor en stor viden og mange erfaringer både om brug, reparation, servicering af materiel til anlæg og vedligeholdelse af grønne arealer.

Vores produkter

Kalundborg Maskinservice forhandler kun produkter, hvor prisen står mål med kvaliteten. Vores store sortiment, som opfylder alle behov, fra den lille have til det store parkanlæg og skove gør, at du let kan finde netop det produkt der gør dit arbejde lettere.

Vi  giver dig også en vejledning oveni, som betyder, at din beslutning bliver truffet på et solidt grundlag og ikke bliver et impulskøb.